Hola!

Som en Jesús i en Mario, pare i fill, i un dia vam decidir posar el nostre granet de sorra per a construir un món més just, saludable i sostenible. I el que va començar com un somni el 2010, avui s’ha convertit en una realitat gràcies a tu.

La nostra fundació es va iniciar amb un compromís, desenvolupar productes respectuosos amb les persones i el medi ambient.

Teníem dues raons, dues motivacions. D’una banda, diversos membres de la nostra família tenien problemes en la pell, sovint tenien irritacions, picazón i enrogiment en la seva pell després d’usar productes convencionals. D’altra banda, tots dos compartíem i compartim una altra preocupació, la quantitat de residus tòxics que generem consumint productes derivats de la química tradicional i que acabaven impactant de manera negativa en el medi ambient i afectant de manera directa o indirecta la salut de les persones i del nostre entorn.

Amb el nostre compromís i les nostres motivacions, vam començar a contactar amb diferents proveïdors per a investigar i experimentar amb diferents formulacions per a crear productes que fossin respectuosos amb la salut de les persones i el medi ambient.

També volíem que fossin productes ecològics. El 2010 era difícil trobar productes ecològics d’alta qualitat a preus raonables, però la nostra il·lusió per oferir una solució integral era màxima, i vam començar a buscar proveïdors de matèries primeres ecològiques per a desenvolupar una línia de productes ecològics que fossin eficaços, econòmics i sostenibles.

Després de mesos de planificació i treball dur, vam crear la nostra gamma de productes ecològics d’alta qualitat, amb dissenys atractius i preus competitius. La proposta va ser molt ben acollida per totes les persones preocupades per la seva salut i la del medi ambient.

Avui dia els nostres productes són un referent per a les persones que busquen productes respectuosos amb la seva salut i la del medi ambient. I tot això, gràcies a la vostra confiança, gràcies per triar-nos, gràcies per acompanyar-nos.

AVUI EN DIA

Continuem cuidant cada detall per a continuar oferint solucions de màxima qualitat, respectuoses amb la salut de les persones i del medi ambient. És en els petits detalls on la vida té sentit.

PRÒXIMS LLANÇAMENTS

Actualment estem desenvolupant una línia de sabons naturals amb un grup de mestres saboners amb més de cent anys d’història. L’objectiu continua sent el mateix, un món més just, saludable i sostenible.

GRÀCIES!

Sí, gràcies a tu, que busques informació, que vols saber com es fabrica un producte, on es fabrica i qui el fabrica. Gràcies per acompanyar-nos cap a un món més just, saludable i sostenible. Gràcies de tot cor.