Tots els nostres productes estan certificats per l’organisme internacional CRUELTY FREE INTERNATIONAL, on queda constància que no realitzem cap mena de prova en animals.

Cruelty Free International treballa per a posar fi als experiments amb animals a tot el món i és la millor garantia que una empresa està compromesa a posar fi a les proves amb animals. Les marques han de complir amb criteris rigorosos que s’apliquen a nivell mundial i s’estenen més enllà de les lleis que regeixen les proves amb animals i inclouen auditories independents en curs. Només llavors poden mostrar el logotip de Leaping Bunny.

Lliure de crueltat?

Hi ha diversos logotips lliures de crueltat, i algunes companyies fins i tot fan les seves pròpies afirmacions lliures de crueltat. El Cruelty Free International Leaping Bunny és el certificat estàndard reconegut a nivell mundial per a cosmètics, cuidat personal i productes per a la llar.
És l’únic logotip internacional que requereix que la companyia implementi un sistema de monitoratge de proveïdors, verificació de la cadena de subministrament per a proves en animals fins al nivell del fabricant d’ingredients, compliment d’una política de data límit fixa i acceptació d’auditories independents en curs per a garantir el compliment de tots aquests aspectes.

Per què comprar lliure de crueltat?

Sabies que el 80% del món encara permet que els animals siguin utilitzats en proves cruels per a cosmètics? I gairebé tots els països encara permeten l’experimentació amb animals en productes de neteja.

Fem del món un lloc més just i lliure de crueltat!

Pot ampliar la informació en el següent enllaç:
https://www.crueltyfreeinternational.org/